Voor al uw ski/snowboard onderhoud!
  • SnowWorld ziet belangstelling toenemen ondanks lockdown
    De wintersport heeft flink te lijden onder de lockdown, dat geldt ook voor SnowWorld, maar er gloort licht aan het einde van de tunnel. Ik sprak met Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld, over de toenemende belangstelling voor ski- en snowboardlessen. SnowWorld heeft de boekingsmodule vervroegd opengezet om alle skiërs en boarders te kunnen inplannen.
  • Ongemakkelijk skiën in spookskigebieden
    Het is carnavalszaterdag. Na een lange rit door het Ötztal rijdt de bus Sölden binnen. Een handjevol lokale jeugd zit samen met mij in de bus, op weg naar de een-na-laatste dag van het winterseizoen voor een van de populairste skigebieden van Oostenrijk. In een normale winter word je na deze kilometerslange rit langs pittoreske […]
  • België op plek 10 van WK alpineskiën
    Toegegeven, moest het over voetbal gaan, dan zou deze titel net zoals het eindresultaat op het WK 2018 héél teleurstellend zijn. Maar het gaat over skiën. En dan mogen we oprecht fier zijn op deze prestatie! Smaakt naar meer Het gebeurde zondag in Cortina d’Ampezzo: een unieke prestatie van Armand Marchant in de Belgische skigeschiedenis.

Copyright ski-waxen.nl ©2021. All Rights Reserved.